Janneke Wolting

profiel Janneke WoltingIk ben Janneke Wolting eigenaar van De Glansstudio  (v.h. Flow and Harmony). Sinds 1997 werkzaam als zelfstandig kleur en stijl deskundige met een specialisatie op het vlak van sieraden en glans. Mijn werkzaamheden bestaan uit het geven van persoonlijk stijl advies, workshops en cursussen. Daarnaast ontwerp ik sieraden voor zowel man als vrouw.

Personalia
Ik ben geboren in Den Haag. Na de opleiding tot verpleegkundige heb ik in Suriname en Zimbabwe gewerkt. Toen ik terug kwam in Holland was mijn kleding versleten.

Voor ik nieuwe kleding ging aanschaffen heb ik mij laten adviseren bij een kleurconsulente. Zij liet mij zien welke kleuren mij flatteerden.

Na deze ervaring kreeg ik al snel aardigheid in het uitzoeken van de juiste kleuren. Dit had als gevolg dat ook familie en vrienden bij mij advies gingen inwinnen.

Toen besefte ik waar mijn passie lag. De kleuropleiding heb ik bij Eveline Frederix in Belgie gevolgd. De stijlopleiding heb ik bij AVIC doorlopen. In 1997 ben ik als zelfstandig kleur- en stijl deskundige gestart. Naast advies ontwerp ik sieraden met een verhaal voor zowel de vrouw als de man.

Mijn specialismen zijn het combineren van kleuren, sieraden en stropdassen.

Lees meer op linkedin