Welkom bij De Glansstudio (v.h. Flow and Harmony)

mini3De Glansstudio (v.h. Flow and Harmony) is een in Scheveningen gevestigd adviesbureau van Janneke Wolting voor Kleur, Kleding, Sieraad en Accessoire. Zowel man en vrouw, particulier en zakelijk zijn hier op de juiste plek voor kleur en stijl advies, workshops en op maat gemaakte sieraden.

Flow is de stroom van emoties waarmee het uiterlijk inwerkt op het innerlijk. Harmony is de balans tussen je innerlijk en je uiterlijk.”

Persoonlijke Kleur en vorm analyse

De belangrijkste voorwaarde voor een goede presentatie is zelfvertrouwen. Wie je bent moet je uitstralen. Met kleding laat je zien wie je bent en hoe je wilt overkomen. Bij een kleur en vorm analyse kijken we aan de hand van voorbeelden samen welke kleding en accessoires jouw persoonlijkheid positief beïnvloedt.

” Hoe we er uit zien is onze buitenkant. Kleur en stijl gaan veel verder dan uiterlijk schoon. Het brengt je ware Ik tot uitdrukking.”

Workshops en Advies

Naast individuele analyses worden er op aanvraag ook workshops voor meerdere personen en groepen gegeven. Als voorbereiding op een belangrijke gebeurtenis waar uw optimaal voor de dag wilt komen. Of gewoon voor de gezelligheid tijdens bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid.

Tip: Bespaar geld door een workshop of analyse te combineren met een middagje shoppen tijdens de uitverkoop om zo het geleerde meteen in de praktijk te brengen al dan niet onder begeleiding van Janneke Wolting.

Workshops voor de professional

De Glansstudio geeft workshops en cursussen op de stevinstraat 66 te Scheveningen en op diverse andere lokaties in Nederland en Belgie voor de professionele kleur en stijl consulent(e) en geïntresseerden.
[cta id=”2166″]

Sieraad op maat

Sieraad op maat extra small gemaakt door Janneke Wolting
Naast glans en kleuren analyse is Janneke Wolting gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van unieke sieraden die zijn afgestemd op de persoonlijke stijl en kleur van de cliënt. In overleg worden uw sieraden gerestaureerd en van uw verouderde of beschadigde sieraden een nieuwe eigentijdse creatie gemaakt.

Weblog van Janneke

Kijk ook is bij Mijn weblog met leuke wetenswaardigheden, dingen die ik tegenkom in de wereld van de kleur en sieraad consulenten en handige tips voor sieraden, mode, kleding, kleur en glans.

Glans typen en de GlowCircle

De in eigen huis ontwikkelde glowcircle© (voorheen glowchart) is erop gericht om het best passende type glans bij een persoon vast te stellen aan de hand logisch geïndexeerde voorbeelden. Via het formulier in de webshop is deze set inclusief bijbehorende kralen te bestellen