Workshops

Workshop flow and harmony (de glansstudio) welke glans past bij mij?

Workshops en cursussen

Flow en Harmony (De Glansstudio) geeft workshops en cursussen op Scheveningen op diverse andere plaatsen in Nederland en België voor de kleur en stijl consulent(e) en andere geïnteresseerden.

Voor meer info neem dan telefonisch of via het contactformulier

Workshop: Creatief met kralen

Die ene ketting zo mooi, maar niet mijn kleur.

In deze workshop ga je samen met je zussen of vriendinnen een eigen ketting ontwerpen die geschikt is voor kantoor en vrije tijd die bij je past. En mannen, ook jullie kunnen uiteraard meedoen aan deze workshop om een prachtig sieraad  te maken, altijd leuk om als presentje te geven.

Een sieraad is niet alleen een ketting. Een armband is ook een gewild sieraad, net als een hangertje bijv. een engeltje of oorbellen.

We beginnen met een kleine uitleg over de vorm van je gezicht en de kleuren die bij je passen, pas dan kan je iets maken met een verhaal. Het wordt een waardevol sieraad, die kan worden gebruikt.

Het is echt gezellig samen bezig zijn en anders naar elkaar kijken, we zijn toch vriendinnen onder elkaar. Aan het einde van de workshop is het sieraad afgewerkt en draagbaar.

Voor € 24,75 per persoon met een kopje thee en koekje voor  minimaal 4 – 6 personen (in overleg)

werken met de glowcircle

bij deze workshop gaan we werken met de Glowcircle en komt de lengte van de ketting aan bod. We gaan kijken welke glans bij je past als persoon. Ook krijg je uitleg over glans in kralen.

onderdompelen met kleur

We beginnen de workshop met uitleg over de 12 seizoenen en bepalen daar mee de Flow-Kleur. Dan maken we een uitstap naar 76 mogelijkheden voor kleurkaarten. Contrast en het ontdekken van je eigen contrast. Hoe kun je het kleurcontrast vertalen naar stoffen en kralen. Ontdek de kleur van je eigen oog. Hoe beter je thuis bent in je eigen kleuren, hoe beter je jezelf kent. Hoe beter je jezelf kent hoe mooier je jezelf gaat vinden.

Gezichtsvorm

Hier gaan we met 6 verschillende gezichtsvormen aan de slag. Welke oorbel/bril staat je goed en waarom?Wat vind je mooi aan je zelf. Wat denk je dat anderen aantrekkelijk aan je vinden.

Alle workshops staan in het teken van je zelf beter leren kennen en leren beschrijven wat je ziet.

Ingezonden reactie cursist; Dankjewel voor de leuke cursusdag. Het begint zo langzamerhand te zakken. Toch weer een hoop opgestoken.

Bij interesse: kijk dan in de workshop agenda of neem contact op.

kleurenpalet

Workshop voor de image consultant. Ontdekken waaruit kleuren bestaan. Inzicht verkrijgen in huidkleuren. Wat betekend kleurcontrast? Van 12 tot 70 kleurentypen onderzoeken. Persoonlijke flowkleur bepaling.